WAT WIL JE LATER WORDEN?

Wat wil je later worden? De vraag klinkt eenvoudig en is je waarschijnlijk al vaak gesteld maar het antwoord is vaak niet gemakkelijk!

 

Het kan een uitdaging zijn om de studie te kiezen die helemaal bij je past. Het moet nu leuk zijn om te doen en ook perspectief bieden voor later. Als je met plezier studeert leer je makkelijker, waardoor je na je studie succesvoller en gelukkiger bent.

 

Hulp bij studiekeuze betekent dat je een onderbouwde keuze kan gaan maken. We onderzoeken wie je bent, waar je interesses liggen en waar je goed in bent. Als dat overzichtelijk is zul je merken dat je weet welke richting je op wil en een afweging kunnen gaan maken.

 

Waar droom jij van? Wat doe je het liefst de hele dag? Ik ondersteun je graag bij het maken van je studiekeuze.

 

Maak je studiekeuze

Dit traject is bedoeld voor scholieren en studenten die al bijna een studiekeuze hebben gemaakt maar nog twijfelen tussen een aantal studies.

We gaan samen specifiek in op de vragen die jij hebt. Thuis werk je aan enkele voorbereidende opdrachten en er wordt de beroepentest voor studiekeuze ingezet. Aan het eind maken we gezamenlijk een actieplan met concrete handvatten voor het maken van vervolgstappen zodat je vragen beantwoord zijn en je zelf verdere stappen kunt zetten voor je keuze.

 

Ontdek je studiekeuze

Dit traject is bedoeld voor scholieren en studenten die nog geen keuze hebben gemaakt en nog niet inzichtelijk hebben wat ze willen of leuk vinden. Of die juist zoveel leuk vinden dat ze niet meer weten wat je kunnen kiezen.

 

In dit persoonlijke traject word je op een gestructureerde manier begeleid naar een vervolgstudie. We starten met het onderzoeken van wie jij bent met jouw talenten, interesses en beeld van de toekomst. Als dit helder is, onderzoeken we hoe jij graag leert en werkt om vervolgens uit te zoeken welke studierichting het best bij jou past. Ter ondersteuning van de coachsessies maak je enkele voorbereidende opdrachten en maken we gebruik van de beroepentest voor studiekeuze. Indien gewenst kan tijdens de laatste bijeenkomst ook een gezamenlijke afronding plaatsvinden met (één van) de ouders/ opvoeder(s).

 

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan." Pipi Langkous

Werkkeuze.nl

Maasdijk 223

4261 AJ Wijk en Aalburg

 

T 06 375 675 93

E kim@werkkeuze.nl

Design by www.nielskingma.nl

WERK.keuze

Werkkeuze.nl

Maasdijk 223

4261 AJ Wijk en Aalburg

 

T 06 375 675 93

E kim@werkkeuze.nl

WERK.keuze
WERK.keuze
WAT WIL JE LATER WORDEN?

Werkkeuze.nl

Maasdijk 223

4261 AJ Wijk en Aalburg

 

T 06 375 675 93

E kim@werkkeuze.nl